joi, 14 mai 2015

Plazadent- un zambet frumos

Articolul de azi este legat stric de o clinica. O clinica stomatologica pe care vi-o prezint. In acest articol ma voi stradui sa explic cat de important este zambetul, in ziua de azi! 
Un zambet frumos?
Dar, cum facem s-avem un zambet frumos?
Pai, sa exemplificam: In primul rand, vreau sa va spun ca am observat in ultima perioada foarte multi oamenii purtand proteze dentare.

Asadar, sunt oamenii care poarta acest aparat dentar pentru ca au probleme ale danturii care sunt evidente, dinti strambi.

Vreau sa mentionez, ca nu sunt o persoana priceputa la asa ceva, recunosc ca nici nu merg atat de des la stomatolog, cum ar fi normal, deci nu ma voi pronunta in privinta acestei utilitati, dar pot sa spuna ca cei din jurul unor persoane, care poarta aparat dentar, se uita cu scepticism, vizavi de utilitate.

Acum, nu zic ca daca persoana purtatoare de aparat dentar se mai si indragosteste, are de suferit, adica adio un sarut, fiind destul de dificil...Dar, in opinia mea, de nespecialist si subliniez acest aspect, decizia de corectare dantura, prin purtarea de aparat dentar, cu toate ca e incomoda, este utila pentru sanatatea danturii. Intr-un viitor apropiat va avea cei mai frumoasi dinti si, desigur cel mai important lucru, vor fi sanatosi.


Daca tot am adus in discutie in acest articol, situatia in care dinti au crescut stramb si daca sunteti in aceasta situatie, va invit sa aruncati un ochi pe acest aparat dentar safir.
Clinica Plazadent va poate rezolva aceasta problema si veti avea un zambet frumos. Pe site gasiti adresa, preturile pe care le practica acest cabinet stomatologic si modalitatea prin care va puteti face o programare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Corina Cretu pe locul I ?

Tocmai cand il laudam pe Ponta pentru ca o va pune Corina Cretu pe locul I pe lista de europarlamentare, ceea ce ar face din PRO Romania un...