marți, 11 aprilie 2017

HackerAdvisor

Devirusare site, servicii monitorizare malware

devirusare website

Stiu ca detinatori de site-uri isi doresc cel mai bun antivirus la un pres mic. Pentru a fi in siguranta postarile, unii cumpara licenta pentru un program antivirus, altii prefera un antivirus gratuit, versiunea trial. Ultima varianta, sa va spun sincer nu prea isi face treaba, de aceea recomand servicii monitorizare malwareoferit de HackerAdvisor. 
Daca sunteti in situatia nefericita de a avea nevoie de un serviciu pentru devirusare site....atunci trebuie sa apelati la profesionisti. 

In ziua de azi, site-urile sunt in permanenta amenintate de diverse tipuri de virusi: malware,  viermi informatici sau troian. Devirusare unui site nu e o treaba la indemana oricui si exista riscul, ca odata infectat de un virus, site-ul sa fie blocat pe motoarele de cautare. 

Malware-ul (software-ul rau intentionat), este un tip de virus proiectat rau intentionat pentru a deteriora sau infiltra intr-un computer, fara consimtamantul proprietarului. 
Exista multe tipuri de malware in functie de scopul pentru care acestia au fost creati:cai troieni,  virusi, viermi informatici,  spyware, keyloggers, backdoors , adware, exploits,  URL injectors, etc.

Daca aveti un site este necesar sa il securizati pentru a nu fi virusat si astfel compromisa intreaga munca depusa. 

HackerAdvisor, ofera gama completa pentru devirusare site, asa ca, apelati la profesionisti de la HackerAdvisor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Corina Cretu pe locul I ?

Tocmai cand il laudam pe Ponta pentru ca o va pune Corina Cretu pe locul I pe lista de europarlamentare, ceea ce ar face din PRO Romania un...