luni, 19 februarie 2018

Dezvaluiri din interiorul DNA-ului

Dezvaluiri continue despre fabricarea de probe materiale savarsite de procurorii lui Kovesi fata de cetateni romani care au gresit sau nu in derularea unor activitati,politicieni,oameni de afaceri.
Incompetenta, coruptie si imoralitate sunt elemente ce caracterizeaza procurorii de elita kovesisti; puscariabili, mafioti aflati sub solda statului, platiti cu salarii exorbitante de contribuabili.


Achitari pe banda rulanda a dosarelor instrumentate de DNA, a compromis iremediabil DNA, institutie de forta inventata pe langa institutia Procurorul General in vederea strangularii dezvoltarii Romaniei, prin actiuni de politie politica; cercetarea, arestarea oamenilor de afaceri romani si protectia multuinationalelor .
Romanii au inteles ce reprezinta si ce face in realitate gestapo-ul din DNA. intr-o tara vasala puterilor straine!!!
Klaus, NU si NU!!!
Captiv in palatul prezidential, K. Johannis nu are perceptia sau mintea necesara intelegerii momentului si nici sa realizeze efecte pastrarii in fruntea DNA a lui Kovesi! !
Teama, frica il paralizeaza, dupa cum s-a vazut la ultima conferinta de presa, incapabil sa vorbeaza articulat, argumentat.
Sub masca unui zambet demn de un paranoid, a ingurgitat sarcini, graind vorbe...!!!
Iata de ce trebuie reorganizat DNA, iar  Kovesi exilata din institutie si pusa la dispozitia unor cercetari amanuntite in fata Insp. Judiciare, responsabilizata prin eliminiarea procurorilor de casa ai Kodrutzei!

Un comentariu:

  1. Ați ilustrat foarte bine tabloul godzilei kovesi precum și a faptelor gestapoviste săvârșite de ea și sublaternii săi. Și eu sunt de aceeași părere. DNA este o instituție inutilă și bugetivoră. Înghite foarte mulți bani în mod nejustificat. Treabuie desființată urgent !

    RăspundețiȘtergere

Corina Cretu pe locul I ?

Tocmai cand il laudam pe Ponta pentru ca o va pune Corina Cretu pe locul I pe lista de europarlamentare, ceea ce ar face din PRO Romania un...